Áru kereső

Kosár

 x 

A kosár üres

Tisztelt Vásárlóink! 

Áruházunk csak abban az esetben fogad el rendeléseket ha vásárlása eléri, vagy meghaladja a
200 000 Ft-os vásárlási értéket.
Ebben az esetben az egész ország területén ingyenes a kiszállítás melyet saját gépjárműveinkkel végzünk.

Alacsonyabb összegű rendeléseket nem tudunk elfogadni.

A feltüntetett áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.
A megjelenített termék képek csak illusztrációként szerepelnek, és eltérhetnek a valóságtól !

 Amennyiben technikai problémái merülnek fel a webáruház kezelésével kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy tekintse át a webáruház kezelésével kapcsolatos útmutatót.

Általános Szerződési Feltételek


1. A Szerződési Feltételek alapfogalmai
A Dísznövény.net webáruház 
  - üzemeltetője:
 Mityu-Mulcs Bt.
  - nyelve: magyar 


1.1 Szolgáltató adatai
Neve: Dísznövény.net webáruház

Hivatalos cégnév: Mityu-Mulcs Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság

Címe: 5553 Kondoros, Tessedik u.24
Adóigazgatási azonosítószám: 22180526-2-04
Cégjegyzék száma: 04-06-008121
Cégjegyzék számot kibocsátó cégbíróság: Gyulai Törvényszék Cégbírósága

Bankszámlaszám: 53700072-11043106
Telefon: +36 20 52 50 767
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kapcsolattartó személy: Mihalik Pál

1.2 A Vásárló

Aki a Webáruház Szolgáltatást igénybe veszi, azaz a Webáruház internetes felületén keresztül árut, szolgáltatást megrendel, vásárol.

1.3 A Szállító

Az Dísznövény.NET által megbízott szállítmányozó cég (futárszolgálat, posta).

2. Webáruház Szerződési Feltételek célja

Az Dísznövény.NET a Webáruház szerződési feltételeit azért adta ki, hogy ebben részletesen szabályozza a Webáruház Szolgáltatással, és annak igénybevételével kapcsolatos feltételeket, a Szolgáltató és a Vásárló jogait, kötelezettségeit és egyéb, a Webáruház Szolgáltatással összefüggő lényeges körülményeket.
A Webáruház Szerződési Feltételei a Dísznövény.NET, és a vele szerződéses kapcsolatba lépő Vásárló között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazza. Az itt nem szabályozott kérdéseket illetően a Szolgáltató Webáruház tevékenységére vonatkozó mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások, valamint a Polgári Törvénykönyvben foglalt rendelkezések külön kikötés nélkül is irányadóak.

2.1 A Webáruház Szerződési Feltételek közzététele

A Webáruház Szerződési Feltételek Vásárló által történő elfogadása a Webshop-szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A Feltételek elfogadásának minősül, ha a Vásárló a szolgáltatást igénybe veszi, azaz árut, szolgáltatást megrendel, vásárol.

2.2 A Webáruház Szerződési Feltételek hatálya

A Dísznövény.NET fenntartja a jogot, hogy a Webáruház Szerződési Feltételeket részben vagy egészben bármikor módosíthatja. A Webáruház Szerződési Feltételek és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. A Webáruház Szerződési Feltételek mindaddig hatályban maradnak, amíg a Webshop-szolgáltató a Webshop-szolgáltatást biztosítja.

3. A Webáruház szolgáltatás

A Dísznövény.NET. a Vásárló részére az alábbi feltételek szerint nyújtja a Webáruház szolgáltatást.


3.1 A Webáruház szolgáltatás területi hatálya

A Webáruház szolgáltató által fenntartott adathálózati kezelői felület az adathálózat (INTERNET) sajátosságai miatt mind belföldről, mind külföldről elérhető. A Dísznövény.NET azonban kizárólag  Magyarország területére címzett megrendeléseket fogad el.

4.1 Általános jellemzők

A Szerződés a Szolgáltató Internetes felületén történő megrendeléssel, illetve jelen Szerződési Feltételek elfogadásával jön létre. A Webáruházban való vásárlás feltétele a szállítási adatok és elérhetőségek megadása. A megrendelések akkor jönnek létre, amikor a Vásárló a Megrendelést végső formájában jóváhagyja. A Dísznövény.NET fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a megrendelő adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse, a Megrendelővel való kapcsolatfelvétel sikertelensége után.

4.2 Megrendelés módosítása, törlése

A megrendelés jóváhagyása után elektronikusan a megrendelés már nem törölhető. A megrendelés visszavonását a Vásárló a Webáruház 'Kapcsolat' menüpontjában megadott elektronikus levelezési címen illetve telefonos hívószámon teheti meg. A megrendelés visszavonása csak a futárszolgálat részére történő átadás előtt lehetséges.

4.3 Fizetési feltételek

A Vásárló a vásárolt áruk és szolgáltatások ellenértékét előre utalással vagy kedvezményezett vásárlóknak utólagos utalással a Dísznövény.NET számlaszámára, vagy a Szállítónál az áruk átvételénél készpénzben teljesíti.
Előre utalásnál a Megrendelő kalkulálja a banki átfutási időt (2-3 munkanap), megrendelését a pénz beérkezése után teljesítjük. 
A Dísznövény.NET részteljesítést is vállal, de a már előre kifizetést (utalás, bankkártya) vissza nem juttatja.

4.4 Szállítási módok

-Személyes átvétel: A Vásárló megrendelt árut a Dísznövény.NET (5553 Kondoros Tessedik u. 24) telephelyén, vagy a a webáruház ingyenes házhozszállítását követően személyesen veszi át.

4.5 Sikertelen kézbesítés

A megrendelésben az ügyfél által megadott cím és időpont pontatlanságából fakadó sikertelen szállításért felelősséget nem vállalunk. A megrendelés szállítási költséget nem tartalmaz.
Sikertelen kézbesítés esetén a Szállító megpróbálja felvenni a kapcsolatot a címzettel, hogy tisztázza a küldemény átadásának lehetőségeit. Ha ezen a próbálkozások nem vezetnek sikerre, felvesszük a kapcsolatot a Megrendelővel.
A Dísznövény.NET a már kifizetett megrendelés összegét, vissza nem fizeti.

5. A Vásárló jogai és kötelezettségei

A növények időszakos termékek éppen ezért nem minden kapható közülük egész évben.
A Dísznövény.NET garantálni tudja a növényáruk frissességét, az átvételtől számított 48 órán belül

6. Adatvédelem, adatbiztonság
A vevő adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Az adatok kezelésekor az adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően járunk el. A személyes adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

6.1 Adatvédelmi Nyilatkozat

A megrendeléshez szükséges adatfelvétel során a Dísznövény.NET a következő adatokat rögzíti a Vásárlókról.

Kötelező adatok:

 • - Megrendelő neve, telefonszáma, elektronikus levelezési címe
 • - Az áru szállítási címe, az átvevő neve, telefonszáma
 • - A szállítás időpontja
 • - A vásárolt tételek és azok értéke


Választhatóan megadható adatokat:

 • - Egyéb közlendő
 • - Számlázási cégnév
 • - Adószám a számlázáshoz


A megrendelések kiszállítása érdekében a Dísznövény.NET a következő adatokat bocsátja a Szállító, illetve a Szállító Megbízottja rendelkezésére:

 • - Megrendelő neve, telefonszáma
 • - Az áru szállítási címe, az átvevő neve, telefonszáma
 • - A szállítás időpontja
 • - A megrendelés összege szállítási díjjal együtt (készpénzes fizetés)

A Szállító, illetve Megbízottja ezeket az adatokat szigorúan bizalmasan kezeli és a kézbesítés után azokat a Dísznövény.NET részére visszaszolgáltatja, illetve megsemmisíti.

6.2 Személyes adatok módosítása

Megadott személyes adatait a Vásárló a bejelentkezést követően a  saját adatlapja szerkesztésével bármikor megváltoztathatja, illetve törölheti.